Aanbouw huis

Uw woning een stukje aanbouwen is natuurlijk extra prettig. U krijgt net iets meer ruimte. Precies dat beetje extra ruimte dat u eigenlijk tekort komt. Met een aanbouw huis hoeft u niet verplicht te verhuizen en kunt u eenvoudig voor extra woonruimte zorgen. Het is vaak voordeliger om een aanbouw te plaatsen dan te verhuizen. Alleen hoe kunt u betaalbaar een aanbouw realiseren zonder dat u een vermogen kwijt bent? De slimste oplossing is door te kiezen voor Houtbouwland. U kunt hier terecht om heel eenvoudig zonder al teveel overlast een aanbouw te realiseren. Voor een relatief kleine investering kunt u een extra woonruimte aanbouwen. Dit is de perfecte oplossing om snel extra ruimte te realiseren. U vergroot zo niet alleen het woongenot, maar uw woning is ook meer geld waard. De vraagprijs van uw woning is o.a. gerealiseerd op basis van het aantal m2 woonoppervlakte. Als u een stuk bij uw woning aanbouwt dan kunt u eenvoudig meer woonruimte realiseren en de waarde van uw woning verhogen. Tegenwoordig kan dit zelfs vaak al vergunningsvrij geregeld worden!

Een aanbouw huis van hout

Uw woning is misschien nu volledig uit beton gemaakt en het is logisch dat u dan misschien twijfelt aan een aanbouw van hout. Toch hoeft de kwaliteit echt niet minder te zijn en hoeft u het verschil aan de buitenkant niet eens te zien. Wij kunnen de aanbouw volledig afwerken in dezelfde stijl als uw huidige woning. Binnen een kort tijdsbestek kunnen wij een aanbouw plaatsen. Qua isolatie maakt u ook geen verschil want de aanbouw wordt vanuit onze fabriek al volledig voorzien van isolatie. Uw houten aanbouw wordt namelijk prefab gebouwd. Dit wil zeggen dat alle onderdelen in de fabriek gebouwd worden. Binnen een kort tijdbestek kunnen wij zo een aanbouw plaatsen op uw fundament. Dit komt doordat alle onderdelen kant-en-klaar naar de bouwplaats gebracht worden. Het enige wat voorbereid hoeft te worden is het fundament van uw aanbouw.

Complete afbouw laten uitbesteden

U kunt verschillende onderdelen door Houtbouwland laten uitvoeren, maar bepaalde zaken kunt u ook zelf realiseren. Bijvoorbeeld het bouwen van een fundament voor de aanbouw. Als u dit zelf kunt dan mag dit uiteraard, maar Houtbouwland kan dit ook realiseren. Daarnaast kunt u ook nadenken over wie de afbouw gaat regelen. In principe kunnen wij alles van u overnemen. Van het eerste ontwerp tot de vergunningsaanvraag en de afbouw van uw aanbouw. Met afbouw bedoelen wij bijvoorbeeld het aanleggen van technische installatie en het stuken van de wanden. De mogelijkheden zijn eigenlijk vrij onbeperkt en bijna alles is door ons te regelen. Het belangrijkste is voor ons het eindresultaat. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat van uw eigen aanbouw. Ondanks dat onze aanbouw van hout gemaakt is kunnen wij met de afbouw ervoor zorgen dat deze aansluit op uw woning. U kunt zo de aanbouw in dezelfde stijl als uw huidige woning maken. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden met een houten aanbouw.