Aanbouwen

U droomt van een grotere woonkamer alleen in de praktijk lijkt dit best een hoop voeten in de aarde te hebben. Als eerste legt u vaak veel geld neer voor een nieuwe aanbouw. Ten tweede is er redelijk wat overlast voor de buren en als u al geen goede relatie hiermee heeft dan is het niet slim om te gaan aanbouwen. Tenzij u terecht komt bij Houtbouwland. Wij kunnen voor aanbouwen zonder voor al te hoge kosten en overlast te zorgen. Wij werken namelijk met prefab als aanbouw. Prefab wil zeggen dat de aanbouw al in de fabriek gefabriceerd is en direct geplaatst kan worden tegen uw woning aan. Ondanks dat alles in de fabriek gemaakt wordt kunnen wij gewoon maatwerk uitvoeren. Uw wensen kunnen zo in de nieuwe aanbouw verwerkt worden.

Rekenen op een persoonlijk advies bij het aanbouwen aan uw woning

Een mogelijkheid om snel en zonder verhuizing extra woonruimte te creëren is door te gaan aanbouwen. Toch komt er bij zelfs een kleine aanbouw een hoop werk kijken. In sommige gemeentes bent u bijvoorbeeld verplicht om een vergunning aan te vragen. Toch hoeft het aanbouwen van extra woonruimte geen ramp te zijn. Als u de juiste begeleiding krijgt bent u al snel klaar met het aanbouwen van extra ruimte. Tegen een relatief lage investering creëert u al snel extra woonruimte. Hierbij hoeft u zelf al helemaal niks te regelen want wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Wij helpen u zelfs met het aanvragen van een vergunning als dit nodig is voor de bouw van een aanbouw.

Uw woning neemt toe in waarde na het plaatsen van een aanbouw

Het realiseren van een houten aanbouw is eigenlijk heel eenvoudig. Toch neemt uw woning al snel in waarde toe omdat u deze extra m2 mag meerekenen in uw totale woonoppervlakte. Uiteraard betekent dit ook meteen dat uw woning meer geld waard wordt dan het huis van de buren. Daarnaast is de extra functionaliteit van de aanbouw natuurlijk ook super leuk. Dat de waarde van uw woning flink toeneemt is natuurlijk een leuk extraatje.

Binnen een kort tijdsbestek een aanbouw van hout plaatsen

Onze houten aanbouw wordt in de fabriek gemaakt en wordt daarom een prefab aanbouw genoemd. Prefab betekent puur in de fabriek gebouwd en heeft dus niks te maken met maatwerk. U kunt de aanbouw gewoon nog helemaal op maat laten vormgeven. Het grootste voordeel van prefab bouwen is dat het veel sneller gaat. Eigenlijk wordt de complete aanbouw gemaakt. Op locatie zelf hoeft alleen de fundering geplaatst te worden en het stukje aanbouw aan de woning bevestigd te worden. U heeft dus geen weken een bouwput in uw eigen achtertuin. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles van A tot Z voor u geregeld wordt. Wij kunnen zelfs de afwerking aan de binnenzijde op ons nemen. Denk bijvoorbeeld aan het laten stuken van uw plafond en woonkamer zodat alle weer één geheel wordt. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door tijdens een persoonlijk gesprek over uw nieuwe aanbouw.

Aanbouw huis