Ateliers

Als kunstenaar is het prettig als u een ruimte heeft om uw hobby in uit te voeren. Naast een eigen plekje is het handig als u voldoende licht heeft om uw kunst vorm te geven. Ateliers zijn dan ook voor de echte kunstenaars erg geliefd. U moet wel de ruimte hebben om een atelier in te richten. Helaas heeft lang niet iedereen een mooie lichte plek in huis voor een eigen atelier. U kunt hier zelf verandering in brengen door bijvoorbeeld een atelier in uw eigen tuin te bouwen. Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van uw eigen atelier gemaakt van hout. Uiteraard zitten hier verschillende raampartijen in voor een ruimte vol licht. U kunt zo heerlijk met daglicht werken in uw eigen atelier.

Ateliers gemaakt van hout

De ateliers in ons assortiment zijn volledig gemakt van hout. Vanuit de fabriek uit worden de ateliers voorzien van een uitstekende isolatie. Dankzij deze isolatie is een verwarming vrijwel niet nodig. In de wintermaanden blijft de temperatuur aangenaam rond de twintig graden en tijdens de zomermaanden blijft het lekker koel. U heeft zo altijd de ideale temperatuur om in te werken in uw eigen atelier. Op onze website hebben wij een aantal voorbeelden van ateliers die wij direct in uw eigen achtertuin kunnen plaatsen. Het kan natuurlijk dat u naar een ontwerp zoekt die aansluit bij uw eigen woning. Houtbouwland kan u eventueel ook helpen aan een ontwerp op maat. Wij zorgen er dan voor dat u een atelier krijgt die helemaal aangepast wordt aan uw eigen woning. Doordat uw nieuwe atelier prefab (in de fabriek) gemaakt wordt kunnen wij deze vrij snel plaatsen. U kunt zo binnen een kort termijn al genieten van uw nieuwe atelier.

Alles van A tot Z geregeld in uw nieuwe atelier

Wij vinden het bij Houtbouwland belangrijk dat u een prettig gevoel heeft bij het complete traject. Dit is de reden dat wij alles voor u van A tot Z regelen. U heeft er zo geen omkijken meer naar en u kunt genieten van uw nieuwe atelier. Omliggende zaken die allemaal met de bouw te maken heeft kunnen wij voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het aanvragen van een vergunning tot aan het aanleggen van de fundering of elektriciteit. Houtbouwland zorgt ervoor dat u nergens over hoeft na te denken. Het enige wat u hoeft te bepalen is het plekje voor uw nieuwe atelier en natuurlijk de inrichting. Wij zorgen ervoor dat u binnen een paar weken al kan intrekken in uw nieuwe atelier. Alles wordt op maat gefabriceerd en is na wens aan te passen. Dit wil zeggen dat u altijd nog dingen kan laten wijzigen als u iets liever anders wilt hebben. Wij denken graag met onze klanten mee en zorgen voor een zorgeloze verbouwing van uw nieuwe atelier. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen.