Carport

Het bouwen van een carport heeft verschillende voordelen waar u als woningeigenaar gebruik van kunt maken. Naast de vele voordelen heeft de carport een toegevoegde waarde aan uw woning en leef comfort. Uw woning zou in waarde kunnen toenemen door een carport te plaatsen. Het grootste voordeel aan een carport beleeft u vooral tijdens de wintermaanden. U kunt namelijk heerlijk zonder uw autoruiten te krabben wegrijden. U bespaart zo een hoop tijd als u tijdens de wintermaanden op weg bent naar uw werk. Op onze website komt u foto’s tegen van verschillende carports die u kunt plaatsen bij uw woning. Uiteraard maken wij een carport ook geheel op maat. Het is namelijk belangrijk dat deze past bij uw woning. Neem gerust contact met ons op als u zelf een carport wil bouwen.

Een carport plaatsen

Als u van plan bent om carport te bouwen dan komt u er al snel achter dat er heel veel mogelijk is. Als u er één gaat plaatsen dan moet als er eerste het fundament in orde zijn. Als er geen fundament is dan kunt u deze zelf plaatsen of wij kunnen dit voor u uitvoeren. Het soort fundament dat u nodig heeft is afhankelijk van het soort grond dat u heeft als ondergrond. Iedere carport heeft hierdoor een ander fundament nodig. Toch is het wel belangrijk dat het fundament stevig gebouwd wordt. Als de ondergrond niet juist is aangebracht dan kan dit problemen opleveren in de toekomst. U wilt tenslotte niet dat de zware balken van uw carport langzaam wegzakken. Wij adviseren u dan ook graag over het plaatsen van een fundament voor uw carport. Als de grond niet sterk genoeg is dan wordt er soms zelfs overwogen om de palen van de carport te heien. Uiteraard bekijken wij dit per situatie.

Een dubbele carport plaatsen

Heeft u meer dan één auto? U heeft dan netjes uw auto overdekt, maar bij de andere auto moet u nog steeds de autoruiten krabben. Een dubbele carport plaatsen kan dan een slimme oplossing zijn. U kunt dan beide auto’s netjes onder de carport plaatsen zonder dat het extreem veel extra ruimte in beslag neemt. Een dubbele carport wordt niet alleen gebruikt voor het stallen van een tweede auto. Het gebeurt soms ook dat de carport gebruikt wordt voor bijvoorbeeld het opslaan van hout. Op onze website hebben wij verschillende voorbeelden van carports en dubbele carports.

De prijs van uw nieuwe carport

Bij het bouwen van uw nieuwe carport werken wij altijd met maatwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klassieke of moderne carport. Wij kunnen de carport echt helemaal afstemmen aan uw wensen. Dit is de reden dat wij ook geen standaard prijs kunnen roepen. De prijs is heel erg afhankelijk van uw wensen en wat wij voor u mogen uitvoeren. Stel u gaat het fundament zelf plaatsen dan scheelt dit bijvoorbeeld alweer in de kosten. Voor een exacte prijs is het slim om de huidige situatie en de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we vervolgens een prijs afspreken voor uw nieuwe carport.