Carports

Carports zijn natuurlijk ideaal om tijdens de wintermaanden uw auto in te stallen. U zorgt er zo voor dat u geen autoruiten meer hoeft te krabben. Het realiseren van een carport is een stuk eenvoudiger dan u zou denken. Bij Houtbouwland kunt u terecht voor een carport op maat. Wij werken op basis van prefab dit wil zeggen dat wij in onze eigen fabriek een complete carport op maat bouwen. Vervolgens wordt deze direct naar uw locatie gebracht en gemonteerd op uw fundering. Het enige wat op de bouwplaats voorbereid dient te worden is een nieuwe fundering. Uw carport wordt zo met de minste overlast geplaatst bij uw eigen woning.

Een carport met garage bouwen

Wilt u de carport verder uitbreiden? U kunt natuurlijk ook een carport met garage bouwen. U kunt zo optimaal gebruik maken van de afmetingen die u beschikbaar stelt voor uw carport. Zo kunt u eventueel een kleine garage laten bouwen om spullen in op te slaan. Of een carport voor uw auto en een garage om uw oldtimer lekker overdekt in op te slaan. Het is vaak een stuk voordeliger om meteen oom de garage aan te bouwen en niet alleen de carport. Vaak maken wij ook nog eens handig gebruik van de carport om bijvoorbeeld een extra verdieping op uw garage te maken. De carport kan zo volledig aangepast worden aan de hand van uw wensen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Een carport laten bouwen

U kunt door Houtbouwland uw eigen carport op maat laten maken. Het bouwen van een carport is vaak niet zo eenvoudig als u zou denken. Wij helpen u graag om u vanuit onze expertise te kijken naar het project. Wij helpen u graag om aan de hand van uw wensen er iets moois van te maken. Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent naar een carport.

Een houten carport bouwen

Houtbouwland bouwt uiteraard uw carport volledig van hout. Natuurlijk kunt u wel kiezen uit diverse gevelbedekkingen. Het nadeel van hout wordt voor sommige de duurzaamheid en het onderhoud genoemd. Houtbouwland werkt alleen met duurzame houtsoorten die tientallen jaren meegaan zonder last te hebben van houtrot. U bent ook niet verplicht om ieder jaar uw carport een schilderbeurt te geven dus dit valt allemaal reuze mee. Nog een voordeel is dat hout tijdloos is en eigenlijk overal bijpast. Hout kan relatief onderhoudsarm zijn en dit is natuurlijk ook wel prettig.

Wat kost een carport van hout?

Wij kunnen u helaas geen standaard prijs voor een carport van hout geven. Onze carports worden volledig op u maat van uw wensen gemaakt. Dit betekent dat sommige carports goedkoper zijn dan onze indicatie en andere weer een stuk duurder. Er zijn verschillende factoren die de prijs van uw nieuwe carport bepalen. Bijvoorbeeld de keuze voor het soort materiaal kan belangrijk zijn. Maar ook of wij uw carport plaatsen of dat u dit zelf doet? Dit soort factoren kunnen ervoor zorgen dat de prijs anders is in uw eigen situatie.