Garage bouwen

Heeft u echt een gebrek aan ruimte? Of wilt u voortaan graag uw eigen oldtimer project aan huis? U bent het misschien zat om elders een garage te huren. Een handige oplossing om toch een beetje extra ruimte aan huis te krijgen is door een garage te bouwen. Met een garage bouwen kunt u binnen een week al extra ruimte creëren. Houtbouwland bouwt namelijk prefab garages en plaats deze helemaal compleet op uw locatie. Het meeste werk wordt in de fabriek uitgevoerd en vervolgens direct aan huis geplaatst. U bespaart zo heel wat overlast voor de buren en uw nieuwe garage ziet er schitterend uit. Ondanks dat onze garages prefab gebouwd worden kunnen wij gewoon maatwerk leveren. U kunt zo een complete garage op maat laten bouwen door de experts van Houtbouwland.

Het fundament van uw nieuwe garage

Uiteraard heeft uw nieuwe garage een stevig fundament nodig. U wilt natuurlijk niet dat over een paar jaar uw garage gaat verzakken. U heeft dan veel geld uitgegeven aan uw nieuwe garage om deze vervolgens te zien wegzakken in de grond. Afhankelijk van het type grond dat u bezit dient er een fundament gebouwd te worden. Er zijn verschillende fundamenten mogelijk om uw nieuwe garage op te bouwen. Uiteraard kunnen wij het fundament voor u regelen en kunt u gerust met ons overleggen over de mogelijkheden voor uw nieuwe garage.

Het dak van uw nieuwe garage

Het dak van uw garage is absoluut bepalend voor de uitstraling van het bouwwerk. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van ouderwetse Hollandse dakpannen in dezelfde kleur als uw woning krijgt u misschien één geheel. Alleen door de verkeerde dakbedekking uit te kiezen kan uw complete garage naar beneden gehaald worden. Het kan dus slim zijn om het dak van uw nieuwe garage aan de hand van uw bestaande woning samen te stellen. Wij kijken graag naar het totaalplaatje zodat uw garage helemaal compleet is.

Uw garage prefab laten bouwen

Houtbouwland bouwt alle garages volledig prefab. Dit wil zeggen dat uw nieuwe garage in de fabriek gebouwd wordt. Bij prefab hebben we het idee van een kant-en-klaar garage. Dit is absoluut niet waar want elke garage wordt uniek gebouwd aan de hand van uw wensen. Prefab wil alleen zeggen dat uw complete garage in de fabriek gebouwd wordt. Pas als de garage klaar is wordt deze op locatie geplaatst. De overlast is hierdoor voor uw buren echt minimaal omdat binnen een kort tijdsbestek uw nieuwe garage geplaatst wordt. U heeft zo een minimale overlast en u kunt lekker snel genieten van uw nieuwe opslagruimte of stalling.

Laat uw garage op maat maken

Op onze website hebben we verschillende foto’s van uitvoeringen van diverse garages. Uiteraard kunnen wij deze garages bij u plaatsen, maar wij kunnen ook maatwerk regelen. Aan de hand van uw wensen maken wij een bouwtekening en gaan wij aan de slag om uw droomgarage te maken. Zo kunnen wij een garage bouwen die past bij de bouwstijl van uw huidige woning.