Garage in hout

Als u een nieuwe garage laat plaatsen dan kunt u kiezen uit verschillende materialen om mee te bouwen. Een garage van hout maken behoort natuurlijk tot deze mogelijkheden. Naast hout wordt er vaak gewerkt met steen of beton. Bij Houtbouwland worden garages enkel gemaakt uit hout. Wij zien namelijk de voordelen van hout zoals: duurzaam, groen bouwen en een unieke uitstraling die u niet krijgt met een betonnen bouwwerk. Nog een mooi voordeel is dat bouwen met hout een stuk goedkoper is dan beton. U hoeft uzelf ook niet meer zorgen te maken over de duurzaamheid van een garage in hout. Hout is uiterst duurzaam en u heeft de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende soorten gevelbekleding. U kunt zo de duurzaamheid van uw nieuwe garage extra vergroten. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat er allemaal mogelijk is met een garage in hout.

Een houten garage kopen

U kunt een houten garage kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen vanwege beton. Zo wordt het betaalbaar om uw woning uit te breiden met een extra garage. Dankzij ons efficiënte productieproces waarbij wij houten garages prefab produceren in fabrieken kunnen wij de kosten laag houden. Er is minder mankracht nodig om de garage te bouwen. U ontdekt al snel dat andere aanbieders flink wat meer vragen voor een nieuwe garage. Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent wat een nieuwe houten garage op maat kost.

De kosten van een houten garage

De kosten van een houten garage zijn eigenlijk niet 1-2-3 op te noemen. De kosten zijn zeer variabel en afhankelijk van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een fundering erbij laten plaatsen? Wat voor een soort isolatie wilt u aanbrengen? Welke dakbedekking kiest u? Wilt u ook elektriciteitsaansluiting in uw nieuwe houten garage? Dit zijn allemaal vragen die bepalen wat de uiteindelijke prijs van uw nieuwe garage gaat worden. Toch zijn deze kosten niet bepaalt weggegooid geld. Met een nieuwe grage kunt u namelijk het wooncomfort vergroten en zorgt u voor een extra bewoonbaar vloeroppervlakte. De waarde van uw woning kan hierdoor gaan stijgen waardoor u in de toekomst uw investering terugverdiend. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten wat uw wensen ongeveer gaan kosten.

Een garage laten bouwen

Houtbouwland kan u helpen bij het bouwen van een houten garage. U heeft hierbij verschillende mogelijkheden en uitvoeringen. Wij kunnen u van A tot Z helpen om uw eigen houten garage te realiseren. Hierbij kunt u niet alleen denken aan het bouwen van de fundering, maar ook met het aanvragen van vergunningen etc. U kunt eventueel een garage laten bouwen met carport zodat u de garage zelf voor spullen blijft gebruiken. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden met uw eigen garage. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Tot die tijd kunt u op onze website foto’s bekijken van houten garages die wij al eerder gebouwd hebben.