Houten Garages

U droomt van uw eigen garage in de achtertuin? Wij kunnen voor u op maat een houten garage bouwen. Op onze website hebben wij tientallen verschillende garages staan. De garages kunnen helemaal op maat gebouwd een aangepast worden aan uw situatie. Uiteraard kunnen wij de garage volledig sleutel klaar opleveren waarbij echt alles voor uw nieuwe garage geregeld is. Denk hierbij aan de fundering, maar ook de isolatie van uw nieuwe garage.

Een compleet nieuwe garage bouwen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een nieuwe grage wilt gaan bouwen. Uw huidige schuur heeft misschien te weinig capaciteit of u heeft gewoon een ruimtegebrek in huis. Misschien heeft u wel een tweede auto gekocht die u graag overdekt wil stallen? Dit zijn allemaal redenen om een garage te bouwen bij uw woning. Wij kunnen u eventueel helpen om maatwerk te leveren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een garage bouwen in dezelfde stijl als uw woning. Naast dezelfde stijl kunnen wij u natuurlijk ook helpen aan een garage die u op onze website gevonden heeft.

Het uitbouwen van uw bestaande garage

Bij de meeste woningen is een garage standaard inbegrepen. U heeft er direct gebruik van gemaakt door uw collectie hier uit te stallen. Al snel blijkt die ruime garage veel te klein te worden voor uw hobby. Of u gebruikt uw garage als opslag voor uw bedrijf en door de groei is deze nu echt veel te klein geworden. U kunt besluiten om uw bestaande garage uit te laten bouwen. Dit kan eigenlijk op verschillende manieren en hier adviseren wij u graag in. Met een vrij kleine investering kunt u voor een compleet nieuwe opslagruimte zorgen. Houtbouwland denkt graag met u mee voor een praktische oplossing in uw eigen achtertuin. Samen kunnen we een ontwerp op maat maken op basis van uw bestaande garage.

Laat een garage op maat ontwerpen van uw eigen woning

Als u nog geen garage heeft dan komt u al snel aardig wat ruimte tekort. Natuurlijk heeft u deze ruimte wel nodig om misschien uw hobby te kunnen uitvoeren of omdat u met twee kinderen gewoon te weinig ruimte heeft. Het buitenspeelgoed slingert al snel rond in de tuin. U wilt dit gewoon netjes opgeborgen hebben in een garage. Als u geen garage heeft dan mist u deze ruimte al snel. Wij kunnen u eventueel helpen aan een garage op maat van uw eigen woning.

Uw nieuwe garage wordt eventueel in exact dezelfde stijl gebouwd als uw huidige woning. U heeft zo eindelijk de ruimte om uw spullen op te ruimen. Dankzij een praktische indeling kunt u eindelijk alles kwijt wat u bezit. Houtbouwland kan eventueel de afwerking van uw nieuwe garage in exact dezelfde stijl als uw woning verzorgen. Stel dat u een vergunning nodig heeft dan komt deze er sneller doorheen als de uitstraling gelijk blijft. Daarnaast vormt de garage en uw woning al snel één geheel. Eventueel kunt u ons direct foto’s sturen van uw huidige woning. Wij krijgen zo een beeld van uw wensen en de uitvoering van uw nieuwe garage op maat.

Bekijk ook:
Gebintenconstructie
Garage bouwen
Prefab garage
HooibergGarage in hout
Carport
Boothuis
Houten garage
Moderne garages
Carports