Gevelverfraaiing

U heeft misschien op dit moment al een gevel gemaakt van hout. Alleen als het onderhoud nihil geweest is dan is de kans groot dat dit is gaan rotten. Het resultaat is niet bepaalt positief te noemen en natuurlijk wilt u graag een nieuwe gevel. U kunt bij Houtbouwland niet alleen terecht voor complete bouwwerken, maar ook voor gevelverfraaiing. Dit wil zeggen dat de gevel door ons opnieuw bekleed wordt met hout. Uw woning krijgt direct weer een nieuwe frisse uitstraling. Uw woning ziet er echt meteen anders uit en dit is het mooie van gevelverfraaiing.

Uw gevel opknappen met nieuwe gevelverfraaiing

Als uw gevel erg vervallen is dan wordt het tijd voor een nieuwe gevelverfraaiing. Door de aantasting van ons klimaat gaat het rotten van hout snel vooral als u eigenlijk geen tijd heeft om het te schilderen. U wilt daarom graag opnieuw beginnen met een nieuwe gevel. Of u heeft een wat oudere woning gekocht waarbij de gevels al lang niet meer onderhouden zijn. U kunt dan uw gevel laten verfraaien met nieuwe oplossingen. Wij knappen regelmatig gevels op van: Universiteiten, woningen, garages, kantoren, zwembaden, sportverenigingen en recreatiewoningen.

Verschillende houtsoorten zijn mogelijk bij gevelverfraaiing

Het prijskaartje dat hangt aan gevelverfraaiing is o.a. afhankelijk van het materiaalsoort dat u gebruikt. U kunt bij ons kiezen uit tientallen houtsoorten die op maat gemaakt worden van uw eigen gevel. Van Cedar hout tot Lariks of Douglas hout het is bij ons allemaal mogelijk. Naast het houtsoort kunnen wij de gevel direct voorzien van een fris laagje verf. Uw gevel wordt zo bijvoorbeeld één geheel met de kozijnen van uw woning. U ziet uw woning direct opknappen met uw nieuwe gevelverfraaiing bij uw eigen woning. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Houtbouwland.

Gevelverfraaiing is altijd puur maatwerk

Op onze website staan verschillende foto’s van gevels die wij in het verleden aangepakt hebben. Toch kunt u bij ons niet direct zien wat gevelverfraaiing exact kost. Dit komt doordat dit eigenlijk altijd puur maatwerk is. Geen enkele gevel of woning is hetzelfde. Daarnaast moet de aanpassing in de gevel wel passen bij de rest van uw woning. Er moet dus goed gekeken worden naar o.a. de afmetingen en de huidige situatie van uw woning. Wij helpen u graag tijdens dit complete proces om zo uw woning helemaal op maat af te werken. Uiteraard leveren wij ook altijd onze offerte op maat zodat u weet wat u kwijt bent voor gevelverfraaiing.

Steek uw woning in een nieuw jasje

Eigenlijk zorgt u er met gevelverfraaiing voor dat uw woning in een nieuw jasje gestoken wordt. Daarbij is het wel belangrijk om goed te kijken naar de contouren en uitstraling van uw huidige woning. De gevelbekleding moet wel afgestemd worden op uw woning. Naast standaard rabatdelen zijn er nog diverse mogelijkheden om uw gevel opnieuw te bekleden. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Neem gerust contact met ons op als u gevelverfraaiing op maat wil laten maken.

Gevel opknappen