Houten garage

Een houten garage is geen trend van dit moment, maar is echt al jaren enorm populair. Door de eeuwen heen weten wij Nederlanders als geen ander hoe wij het beste hout kunnen bewerken. Het bouwen van een houten garage is dus geen enkel probleem voor ons. De laatste jaren is er veel ontwikkeld op het gebied van duurzaamheid en het weerbestendig maken van hout. Onze Nederlandse weersomstandigheden werken natuurlijk niet mee bij hout. Hout is namelijk onderhevig aan slijtage door het Nederlandse weer. Er zijn dus speciale aanpassingen nodig om het hout aan te passen zodat het wel bestand is tegen ons weer. Aangezien we vaak geen zin meer hebben in onderhoud kiezen we steeds vaker voor kunststof in plaats van hout. Toch zijn er wel degelijk houtsoorten die relatief weinig onderhoud nodig hebben en dus uitstekend geschikt zijn voor het bouwen van een garage. Denk bijvoorbeeld aan houtsoorten als Lariks en Douglas. Uw houten garage gaat gewoon langer mee en de kosten liggen een stuk lager vergeleken met kunststof. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen houten garage bij één van onze medewerkers. Zij snappen als geen nader dat u geen houten garage koopt om na een paar jaar weer af te breken. Wij laten u dan ook graag onze duurzame oplossingen met hout zien.

Wat kost een houten garage?

Een houten garage is goedkoper dan kunststof of beton, maar wat kost een nieuwe garage nou eigenlijk? Wij laten u graag zien dat de prijzen van hout eigenlijk heel variabel zijn. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van het houtsoort dat u gebruikt, maar ook de afmetingen, bouwstijl, dakbedekking, isolatie, ramen etc. Wij kunnen u dus niet zomaar een prijs geven voor een houten garage. Daarnaast worden al onze houten garages geheel op maat van uw wensen gemaakt. Al onze garages zijn puur maatwerk waardoor wij geen standaard prijsopgave kunnen geven. Toch kunt u gerust contact met ons opnemen als u een idee wilt krijgen van de prijzen van een houten garage.

Een houten garage laten bouwen

U kunt bij Houtbouwland terecht voor het laten bouwen van een houten garage. Dit is een heel traject en het blijft niet alleen bij het bestellen van een bouwpakket. U heeft bijvoorbeeld een fundering nodig en eventueel vergunningen om uw garage te laten bouwen. Wij kunnen alles voor u van A tot Z op maat van uw wensen regelen. Uiteraard kunt u om kosten te besparen ook zelf dingen uit handen nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de garage in elkaar zetten of de fundering voor uw eigen rekening nemen. Wij helpen u graag professioneel bij het laten bouwen van uw eigen garage.

Een houten garage kopen

Als we het eens zijn geworden over het ontwerp en over alles wat wij voor u gaan regelen dan kunt u bij ons een houten garage kopen. Wij helpen u graag bij de complete begeleiding van het traject. Uiteraard komen wij ook bij u langs op locatie om de huidige situatie te bekijken. Wij kunnen zo echt een ontwerp op maat maken en leveren zodat uw nieuwe houten garage past bij uw woning. Ontdek het nu zelf door uw eigen houten garage te kopen.