Mantelzorgwoning bouwen

Op een gegeven moment is het vaak niet meer mogelijk om in uw huidige woning te blijven wonen. U bent misschien niet meer goed ter been en u heeft hulp nodig bij uw dagelijkse leven. Daarnaast dient u ondersteuning te hebben tijdens het douchen of naar het toilet gaan. De woning dient eigenlijk volledig gelijkvloers te worden en dit kan een flinke verbouwing worden. Als u toch zeer gehecht bent aan uw huidige woonlocatie dan kunt u overwegen om een mantelzorgwoning te bouwen. U kunt deze woning betrekken en genieten van alle voordelen zoals gelijkvloers en een aangepaste keuken en badkamer. Eén van de kinderen kan eventueel uw oude woning betrekken. U kunt zo gebruik maken van hun zorg en u heeft toch beide de privacy van uw eigen woning. Het verlenen van zorg wordt nu een stuk eenvoudiger omdat u naast elkaar woont. Dit is de reden dat er tegenwoordig steeds vaker gekozen wordt voor een mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoning bouwen van hout

Onze mantelzorgwoningen worden volledig gebouwd van hout. Dit betekent absoluut niet dat u veel tijd kwijt bent aan het onderhoud van de woning. De woning wordt namelijk gemaakt uit duurzaam hout. Dit is een hardhout dat bijna niet onderhouden hoeft te worden. U bent zelfs meer tijd kwijt aan kunststof dan dit houtsoort. Kunststof moet minimaal één keer per jaar volledig schoongemaakt worden. Onze houtsoorten kunnen gerust 7 jaar zonder een schilderbeurt. Uiteraard is het wel afhankelijk van het soort hout dat u uitkiest. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en het prijskaartje dat hieraan hangt.

Binnen een kort tijdbestek mantelzorgwoning bouwen

Helaas heeft u vaak weinig tijd om een mantelzorgwoning te realiseren. Uw familielid komt bijvoorbeeld ineens voor een situatie te staan waardoor normaal thuis wonen niet meer mogelijk is. U wilt dus zo snel mogelijk goed voorbereid zijn op de thuiskomst van een familielid. Wij kunnen u helpen om ter plaatsen zo snel mogelijk een mantelzorgwoning te bouwen. Wij werken op basis van prefab en dit wil zeggen dat alle onderdelen voor uw nieuwe mantelzorgwoning in de fabriek gemaakt worden. Dankzij de fabriekswerkzaamheden kunnen wij vrij snel alle onderdelen voor uw nieuwe woning bouwen. Het enige wat we nog hoeven te doen is op locatie de onderdelen in elkaar zetten en u heeft een compleet nieuwe woonruimte.

Het complete traject uit handen geven

Als familielid heeft u vaak al zorgen genoeg en wilt u niet ook nog eens de stress van het bouwen van een mantelzorgwoning erbij hebben. Wij ontzorgen het complete traject en nemen alles voor u uithanden. U kunt alles aan ons overlaten en wij zorgen ervoor dat uw woning compleet gerealiseerd wordt. Het gewenste eindresultaat wordt voor u zo snel mogelijk geregeld. Wij kunnen u zelfs helpen bij het aanvragen van een vergunning en het plaatsen van de fundering. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij alles voor u regelen binnen een aanzienlijk kort termijn. Neem dus direct contact met ons op voor het bouwen van een mantelzorgwoning.