Moderne garages

Als u een nieuwbouwwoning heeft dan staat een landelijke garage er vaak niet bij. Moderne garages passen echt perfect bij nieuwbouwwoningen. Maar wat is er bij ons mogelijk als het aankomt op moderne garages? Bij ons kunt u altijd terecht voor maatwerk en uiteraard horen moderne garages hierbij. U kunt hierbij denken aan strakke lijnen en uitvoeringen van de garage. Deze tijdloze uitstraling kunnen wij eenvoudig realiseren met ons maatwerk. Uiteraard kijken wij graag naar uw wensen en nemen wij dit mee in het ontwerp van uw nieuwe moderne garage.

Materiaalgebruik bij moderne garages

Het is belangrijk om goed na te denken over het materiaalgebruik bij de bouw van een moderne garage. Het is van belang om tijdloze materialen te gebruiken om zo de garage een strakke vormgeving mee te geven. Wij werken daarom bij moderne garages altijd met een houtsoort voorzien van een strakke houtstructuur. Eén van de houtsoorten voorzien van deze structuur is Red Cedar. Dit houtsoort kan gelakt worden waardoor de unieke kleur intact blijft. U kunt er natuurlijk ook voorkiezen om het hout te laten vergrijzen. Uw garage kleurt dan mooi mee met de omgeving en wordt langzaam ouder. De meeste moderne garages zijn ook voorzien van een platdak. Woont u in een bosrijke omgeving? Dan adviseren wij toch om voor een zadeldak te gaan zodat takken, bladeren etc. van het dak afvallen.

De realisatie van uw moderne garage

Onze bouwmethode wordt prefab genoemd en dit wil zeggen dat alle onderdelen in de fabriek gemaakt worden. De onderdelen worden vervolgens naar de locatie gebracht en in elkaar gezet. U kunt zo binnen een kort tijdsbestek een compleet nieuwe garage laten plaatsen. U heeft zo geen wekenlang bouwlieden over uw vloer lopen of overlast voor de buren. Binnen een paar dagen is uw nieuwe moderne garage inclusief fundering gerealiseerd. Alleen de fundering wordt vooraf op de bouwplaats gemaakt. Het soort fundering dat wij plaatsen is afhankelijk van de ondergrond. Uiteraard kunnen wij u hierover informeren voordat uw nieuwe moderne garage gerealiseerd wordt. Neem gerust contact met ons op om uw nieuwe garage te realiseren.

De kosten van uw moderne garage

U wilt graag een nieuwe moderne garage plaatsen alleen u heeft geen flauw idee wat dit gaat kosten. Voor uw budget is het natuurlijk wel handig om een richtlijn te hebben. Helaas kunnen wij u deze niet zomaar even geven. Wij maken al onze ontwerpen geheel op maat en een duidelijk advies hierover is handig als u wilt weten wat een nieuwe garage exact gaat kosten. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat het kost om uw ideeën te realiseren. Wij zorgen voor een ontwerp op maat. Eventueel zorgen wij ervoor dat uw nieuwe moderne garage past bij uw huidige woning zodat alles één geheel wordt.