Paardenstallen

U droomt misschien van uw eigen paardenstallen. Als u hier de ruimte voor heeft dan is dit vrij eenvoudig te realiseren. Onterecht wordt vaak het tegenovergestelde gedacht. Daarnaast wordt er meestal gedacht aan het hoge prijskaartje voor een warmonderkomen van uw paard. Bij Houtbouwland kunt u terecht voor prefab paardenstallen. Deze stallen worden in de fabriek gefabriceerd waardoor u voor relatief weinig geld een luxe houtenstal kan plaatsen. Uiteraard zijn de paardenstallen helemaal na wens aan te passen. Dit is handig als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een specifieke uitstraling. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor extra informatie.

Paardenstal bouwen op locatie

Het is belangrijk dat uw paard een degelijke accommodatie krijgt om hem veilig in te stallen. Een paardenstal bouwen op locatie is helemaal geen gek idee. Met een houten paardenstal is het eenvoudig om iets moois neer te zetten. De stallen zijn van een uitmuntende kwaliteit en doordat deze in de fabriek gemaakt worden ontstaan er vrijwel geen bouwfouten. Dankzij de hoogwaardige afwerking staan de paardenstallen ook nog eens prachtig op uw eigen locatie. Uiteraard kunnen wij ondanks dat het prefab is gewoon maatwerk leveren. U krijgt zo stallen aangepast aan uw eigen wensen. Uw paardje staat er zo vorstelijk bij in zijn eigen stallen.

Paardenstallen van een hoge kwaliteit

Als u nieuwe paardenstallen aanschaft dan bent u natuurlijk niet van plan om over een paar jaar weer nieuwe stallen te kopen. De kwaliteit van het hout is belangrijk om slijtage te beperken. Onze stallen zijn bijvoorbeeld voorzien van speciale staldeuren waar de paarden niet aan gaan eten. Helaas zijn er nog genoeg paardenstallen met vuren staldeuren. Deze deuren zijn vaak erg verleidelijk om van te snoepen. Naast de deuren worden de stalmuren afgewerkt met betonplex om dit probleem te voorkomen. Uw paardenstallen gaan zo nog jaren mee. Informeer op onze website gerust naar de mogelijkheden met uw eigen paardenstallen.

Laat uw paardenstallen compleet op maat maken

Ondanks dat onze paardenstallen prefab zijn kunnen wij zeker weten maatwerk leveren. U kunt bijvoorbeeld naast een plekje voor uw paard ook overdekte stallen plaatsen voor bijvoorbeeld de opslag van hooi of een zadelkamer. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het op maat voor uw maken. Wij kunnen ook meedenken in de uitstraling. Uw paardenstallen zien er zo hetzelfde uit als de boerderij bij de stallen. Al uw wensen kunnen erin verwerkt worden om uw paardenstallen helemaal af te maken.

Laat alles over aan Houtbouwland

Het is belangrijk dat u uzelf tijdens het complete traject geen zorgen maakt. U kunt echt alles overlaten aan de organisatie van Houtbouwland. Wij kunnen u zelfs helpen met het regelen van een bouwvergunning en fundering etc. Graag denken wij met u mee om het complete traject te ontzorgen. Wilt u zelf graag nieuwe paardenstallen bouwen? Neem gerust contact met ons op en wij verzorgen de complete bouw van uw nieuwe paardenstallen.