Prefab garage

Het bouwen van een prefab garage heeft diverse voordelen en dit is de reden dat Houtbouwland met deze bouwmethode werkt. In onze fabriek worden alle onderdelen voor de garage gebouwd en bij elkaar gebracht. De garage wordt in de fabriek direct klaargemaakt voor gebruik. Dit wil zeggen dat er op de bouwlocatie zelf direct een complete garage gebracht wordt. De garage hoeft dus niet helemaal vanaf het begin opgebouwd te worden op locatie. Dit bespaart een hoop tijd en overlast voor de buren. Het enige wat op de bouwlocatie gebouwd hoeft te worden is het fundament zodat de garage hier rechtstreeks op geplaatst kan worden. Prefab betekent overigens alleen dat de garage helemaal in de fabriek wordt klaargemaakt. Dit wil niet zeggen dat u alleen uit standaard brochure garages kunt kiezen. Wij kunnen een complete garage op maat maken en zo al uw wensen in het ontwerp verwerken.

Wat kost een prefab garage?

De kosten van een prefab garage liggen over het algemeen gesproken lager dan de traditionele bouw. Het is gewoon veel sneller om een prefab garage te gebouwen doordat u niet afhankelijk bent van het weer. Daarnaast kunnen grote balken door machines snel op maat gemaakt worden. Het werken gaat in de fabriek een stuk sneller. Ondanks dat de prijzen lager liggen heeft u wel te maken met diverse kosten. Het is bijvoorbeeld al afhankelijk van het formaat rabatdelen wat een garage exact gaat kosten. Het is hierdoor heel erg lastig om te zeggen wat uw nieuwe garage exact gaat kosten. Uiteraard kunnen wij naast een ontwerp op maat ook een prijs op maat van uw wensen maken.

Prefab garage gemaakt van hout

Verschillende fabrikanten maken een prefab garage van beton. Houtbouwland maakt uiteraard uitsluitend prefab garages van hout. De reden dat wij met hout werken is o.a. vanwege de uitstraling van hout. Hout is veel natuurlijke en u kunt hout veel beter bewerken dan beton. U krijgt hierdoor al snel een bepaalde sfeer die u wilt creëren. Daarnaast is een prefab garage net als beton uiterst duurzaam door te werken met de juiste materialen. U hoeft dus niet beton te overwegen vanwege de duurzaamheid. Wij werken uitsluitend met materialen van een hoge kwaliteit die nog jaren meegaan.

Een goedkope garage plaatsen

U wilt graag een nieuwe garage, maar u heeft een beperkt budget. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Gelukkig kunt u bij ons ook terecht om op basis van uw budget een garage te laten bouwen. Dankzij onze prefab bouwmethode kunnen wij duurzaam en betaalbaar produceren. Zo kunnen wij al snel met een klein budget uit de voeten. U kunt dus ook bij ons terecht voor een goedkope garage en niet voor de extreem dure garages. Eventueel passen wij bepaalde onderdelen van een garage aan met andere materialen. Op deze manier kunnen wij flink besparen en kunt u alsnog een goedkope garage laten plaatsen in uw achtertuin. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een goedkope garage met ons te bespreken.