Recreatieparken

Droomt u van het bouwen van uw eigen recreatiepark? Of heeft u een stuk grond gekocht waar u recreatiewoningen op wilt bouwen? Wij kunnen u helpen om namens Houtbouwland recreatiewoningen op maat te realiseren. Uw wensen kunnen hierin verwerkt worden zodat u een prachtige woning op maat heeft. Vanaf de vroege planningsfase kunt u ons al betrekken in uw plannen om uw eigen recreatiepark te bouwen. Dankzij ons gevoel voor de huidige markt helpen wij u graag met plannen op maat. Wij zorgen voor de fraaie sfeervolle uitstraling waar u naar op zoek bent met uw eigen recreatiepark. Daarnaast zorgen onze woningen voor een uitstekend comfort waar uw klanten naar op zoek zijn.

Recreatieparken bouwen op basis van uw doelgroep

Natuurlijk wilt u een bepaalde doelgroep aanspreken. Het is belangrijk dat uw eigen recreatiepark ook echt gericht is op deze doelgroep. Aan de hand van uw doelgroep beschrijving gaan wij aan de slag om een recreatiepark op te zetten. Wij leveren altijd puur maatwerk en gaan dus voor u aan de slag om een mooi ontwerp te maken voor uw eigen recreatiepark. Wij kunnen bijvoorbeeld een zeer modern recreatiepark bouwen of juist een meer landelijke stijl of authentiek gevoel. Uiteraard zijn onze recreatiewoningen voorzien van een uitstekende isolatiewaarde ongeacht het ontwerp.

Het realiseren van huisvesting voor migranten

Wij begrijpen dat het migranten probleem steeds groter wordt. U heeft vaak binnen een kort termijn een huisvesting voor honderden mensen nodig. Het is vaak een probleem om voor deze doelgroep een geschikte woonruimte te vinden. Door snel en op tijd te anticiperen kunt u nog op tijd een woonvesting voor ze bouwen. Wij bouwen onze recreatieparken op basis van prefab. Dit wil zeggen dat de woningen geproduceerd worden in onze fabrieken. Dankzij deze manier van bouwen kunnen wij snel en eenvoudig een woning bouwen. U bent zo al snel voorbereid op de migrantenstroom naar uw recreatiepark.

Per stuk of in een serie recreatiewoningen bouwen

U kunt bij ons al terecht voor het bouwen van slechts één recreatiewoning of een compleet recreatiepark. Uiteraard kunnen wij een korting regelen als u meerdere woningen gelijktijdig bij ons afneemt. Wij kunnen efficiënter werken met onze bouwmaterialen als u meerdere recreatiewoningen door ons laat bouwen. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om een leuke korting door te berekenen. Naast grote producties kunnen wij natuurlijk ook unieke exemplaren voor u bouwen. Dit is slechts één van de vele mogelijkheden bij het bouwen van een recreatiepark.

Wat kost een recreatiepark bouwen?

Natuurlijk kunnen wij u geen standaard prijs geven voor een compleet recreatiepark. De exacte prijs is afhankelijk van de verschillende eisen waar uw park aan moet voldoen. De materialen die u uitkiest en natuurlijk ook het soort recreatiewoningen dat u laat bouwen. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten woningen die op maat gemaakt worden in onze fabriek. U kunt bijvoorbeeld woningen voor 4 of 6 personen laten bouwen. Dit vraagt natuurlijk om andere afmetingen en dus ook een andere prijs. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken voor het bouwen van uw eigen recreatiepark.