Recreatiewoning bouwen

Een recreatiewoning bouwen lijkt vaak ingewikkeld en onbetaalbaar. Toch is het een droom die eenvoudiger kan uitkomen dan u denkt. In Nederland of België kunt u door Houtbouwland een recreatiewoning laten bouwen. Uw houten recreatiewoning wordt helemaal op maat van uw eigen wensen gebouwd. Zolang er voldoende grond beschikbaar is kunnen wij voor u een woning bouwen. Iedere keer kunt u weer opnieuw genieten van een welverdiende vakantie in uw eigen recreatiewoning. Wij helpen u graag om het vakantiegevoel te creëren op het stukje grond dat u zelf heeft aangekocht. Eventueel kunnen wij u zelfs helpen met het aanvragen van uw vergunning. U wordt zo echt volledig ontzorgt bij het bouwen van een recreatiewoning.

Recreatiewoning bouwen op uw eigen stukje grond

Het enige wat u hoeft te doen is een stukje grond kopen waarop u graag een recreatiewoning wilt bouwen. Dit kan in Nederland, België of zelfs Duitsland zijn. Aan de hand van uw kavel kunnen wij een ontwerp maken voor uw eigen recreatiewoning. U kunt uw woning helemaal na wens laten ontwerpen en realiseren. Denk bijvoorbeeld aan de positie van de woning en het eventuele uitzicht vanuit de vakantiewoning. Volledig na wens kunnen wij de woning voor u samenstellen. Wij kunnen u zelfs helpen met het indienen van een vergunningsaanvraag. Echt alles kan voor u geregeld worden het enige wat u hoeft te regelen is een stukje grond. Vanaf het ontwerp tot aan het plaatsen van uw woning wij regelen echt alles om uw droom te realiseren.

Een recreatiewoning bouwen van hout

Onze houten recreatiewoningen worden volledig in de fabriek gemaakt. Wij kiezen speciaal voor hout doordat dit materiaal zo eenvoudig te bewerken is. Houtbouwland is dan ook een specialist in het bouwen met hout. Door te werken met onderhoudsvriendelijke bouwmaterialen hoeft u bijna geen verschil te merken tussen hout en beton. Vanuit de fabriek zorgen wij al voor een uitstekende isolatie. Uw woning wordt in panelen aangeleverd en hoeft op de bouwlocatie alleen nog in elkaar gezet te worden. Vooraf dient nog wel de fundering geplaatst te worden. De fundering is heel erg afhankelijk van het soort grond dat u bezit. Uiteraard kunnen wij u ook helpen om de fundering zelf te realiseren. Vanwege onze prefab bouwmethode kan een recreatiewoning bouwen al binnen een kort tijdsbestek gerealiseerd worden.

Binnen afwerking van uw recreatiewoning van hout

Onterecht denken we vaak nog aan een soort houten blokhut bij een recreatiewoning van hout. Dit is absoluut niet meer zo. U kunt gewoon een moderne recreatiewoning laten bouwen van hout. Wij verzorgen niet alleen de casco woning, maar ook de afwerking aan de binnenzijde. De wanden worden bijvoorbeeld strak gestuukt zodat de woning een moderne afwerking krijgt. Dankzij ons advies krijgt u een prachtig eindresultaat en denkt u in eerste instantie niet zo snel aan een houten recreatiewoning. Neem gerust contact met ons op als u de mogelijkheden met ons wilt bespreken. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomwoning gemaakt uit hout. Wij laten u hierbij graag onze onbeperkte mogelijkheden zien inclusief het mogelijke eindresultaat op basis van uw kavel.