Recreatiewoning

Eén van de vele dingen die wij kunnen realiseren met hout is een recreatiewoning. U kunt uw eigen vakantiewoning comfort aan uw eigen wensen laten produceren. U hoeft hiervoor niet verplicht meerdere woningen af te nemen. Wij kunnen al vanaf één recreatiewoning produceren. Uiteraard krijgt u wel korting als u meerdere woningen bij Houtbouwland afneemt. De woningen worden helemaal inclusief fundering en aansluitingen opgeleverd. De woning is sleutel klaar en u hoeft alleen nog maar de vloerbedekking en inrichting te regelen. Wij kunnen indien nodig zelfs helpen met uw vergunningsaanvraag voor uw eigen recreatiewoning.

Uw eigen houten recreatiewoning bouwen

Iedere keer als u wilt genieten van een weekendje weg is het vaak een ramp om een geschikt huisje te vinden. Het zou veel fijner zijn als u gewoon een woning kan plaatsen in een mooi gebied. Het hebben van een eigen recreatiewoning lijkt soms een verre droom, maar in de realiteit blijkt het best eenvoudig te zijn om dit te realiseren. Uw droom is betaalbaarder dan u ooit verwacht had en is dankzij onze uitstekende begeleiding een stuk minder gecompliceerd. Wij kunnen betaalbare recreatiewoningen voor u bouwen in zowel Nederland als België. U hoeft alleen een stuk grond aan te kopen en wij regelen de rest. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om een woning te plaatsen in Nederland of België.

Laat het complete traject door ons uitvoeren

Heeft u geen zin in de stress en het gedoe dat komt kijken bij het bouwen van een recreatiewoning? Wij kunnen u helpen om u te ontzorgen en alles voor u uithanden te nemen. Van het maken van een ontwerp tot het indienen van een vergunningsaanvraag. Wij kunnen u stap voor stap helpen om het complete traject voor u te regelen. U hoeft echt nergens aan te denken behalve aan de uitstraling van de woning. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het aanleggen van een fundering en zelfs bij de bestrating van uw eigen recreatiewoning. Uiteraard wordt uw woning helemaal compleet geleverd inclusief elektrische installaties etc. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij zelfs de sloop van de oude woning regelen. Wij zorgen ervoor dat u compleet ontzorgt het traject ingaat en uw woning volledig op basis van uw eisen gebouwd wordt.

Geniet van uw tweede thuis

Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van uw eigen recreatiewoning. U kunt genieten van het ultieme recreatiegenot door in uw eigen tuin plaats te nemen en van het uitzicht te genieten. Nooit meer hoeft u een vakantiewoning te huren want u kunt er tussenuit zodra u dit graag wilt. U bouwt uw eigen woning op een speciaal plekje waar u al vanaf het eerste moment op verliefd geworden bent. U kunt trots zijn op uw eigen recreatiewoning die u met de hulp van Houtbouwland helemaal zelf gebouwd heeft. Het enige wat u nog hoeft te doen is lekker gaan genieten van uw tweede thuis.