Houten recreatiewoningen

Eén van de mogelijkheden die u door ons kunt laten regelen is het laten bouwen van recreatiewoningen. Onze recreatiewoningen kunnen compleet op maat gemaakt worden. Op onze website hebben we diverse woningen staan die we eventueel na wens voor u kunnen bouwen. De woningen kunnen sleutel klaar opgeleverd worden. Dit wil zeggen dat u direct aan de slag kunt gaan om een vloertje te leggen en de wanden te schilderen. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij u zelfs helpen om een vergunningsaanvraag in te dienen voor het bouwen van uw eigen recreatiewoning.

Een houten recreatiewoning laten bouwen

Af en toe heeft u gewoon behoefte om er even tussen uit te gaan. Het vinden van
een geschikte vakantiewoning kan soms erg lastig zijn. Als u eenmaal een mooi plekje gevonden heeft dan kost het veel geld om telkens weer terug te keren. Daarnaast moet u aan allemaal voorwaarden voldoen om langs te komen. Het huisje moet bijvoorbeeld vrij zijn en als u huisdieren heeft dan mogen ze lang niet allemaal in het huisje. Een eigen recreatiewoning bouwen zorgt voor een passende oplossing voor dit probleem. Wij kunnen u helpen om een houten recreatiewoning op maat te laten bouwen. Uw droom om een eigen recreatiewoning te bezitten is vaak eenvoudiger dan u zou denken. Een houten recreatiewoning bouwen in Nederland of België is relatief betaalbaar als u dit gaat vergelijken. U kunt de woning laten plaatsen op een stuk grond of op een recreatiepark. Eventueel kunnen wij u adviseren over de plaatsing van uw eigen recreatiewoning.

Geef het traject compleet uithanden

Een houten recreatiewoning laten bouwen is natuurlijk een compleet traject. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een type woning uitzoeken. Wij kunnen u helpen om dit complete traject uithanden te nemen. Samen gaan we aan de hand van uw wensen een ontwerp maken van uw eigen recreatiewoning. Vervolgens kunnen wij u helpen met het aanvragen van een vergunning. Samen doorlopen we het complete traject zodat u nergens alleen voor staat. Wij denken verder na over alle andere randzaken zoals het bouwen van een fundering en het aansluiten van de complete technische installatie van uw recreatiewoning. Alles kunnen wij voor u regelen en voor u uit handen nemen. Wij zijn altijd uw eerste aanspreekpunt en u kunt bij ons terecht voor de verzorging van het complete bouwtraject.

Geniet van het eindresultaat

Het enige wat u nog hoeft te doen is lekker gaan genieten van het eindresultaat. U kunt trots zijn op uw eigen recreatiewoning die u echt helemaal zelf gebouwd heeft. Ieder weekend kunt u er gewoon even lekker tussenuit knijpen op weg naar uw eigen vakantiewoning. In de tussentijd kunt u de woning eventueel verhuren als u de woning zelf even niet gebruikt. U hoeft nu alleen nog maar te genieten van het eindresultaat en dit is geen enkel probleem met zo’n prachtig pand. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomhuis geheel op maat van uw wensen.

Realisatie van recreatieparken
Houten recreatiewoning
Recreatiewoning bouwen