Schuren

Een ruimtegebrek ontstaat in de loop der jaren helaas al snel. U heeft misschien een bepaalde hobby en voor u het weet begint deze al uw ruimte in beslag te nemen. Of u bent een bedrijf aan huis begonnen en u heeft ruimte nodig om uw spullen op te slaan. Als hoveniersbedrijf heeft u bijvoorbeeld een ruimte nodig voor uw tuingereedschap. Schuren zijn ideaal om uw spullen in op te slaan. Alleen u moet natuurlijk wel een schuur hebben om uw spullen op te slaan. U kunt eventueel bij Houtbouwland terecht om een schuur op maat te laten maken. Aan de hand van uw eigen wensen kunt u een schuur laten samenstellen. Houtbouwland verkoopt namelijk niet alleen standaard schuren, maar ook modellen speciaal voor u op maat gemaakt.

Houten schuren kopen

Bij Houtbouwland kunt u terecht om houten schuren te kopen. Onze schuren worden volledig prefab gemaakt. Dit wil zeggen dat wij aan de slag gaan in de fabriek om uw schuur in elkaar te zetten. Zodra de schuur af is leveren wij deze direct op de bouwlocatie. Ondanks dat wij prefab houten schuren produceren kunnen wij gewoon maatwerk leveren. Wij kunnen helemaal aan de hand van uw wensen en de ruimte die u beschikbaar heeft een schuur leveren. Het hout dat wij hiervoor gebruiken is altijd van een hoge kwaliteit. Dit wil zeggen dat u gegarandeerd kunt genieten van een extra lange levensduur. U kunt overigens zelf uitkiezen met welk materiaal wij aan de slag gaan. Zo kunt u kiezen uit houten schuren gemaakt van: Waxedwood, Modiwood, Cedar, Lariks Eiken etc. Informeer gerust naar alle houtsoorten die wij beschikbaar hebben voor het plaatsen van uw eigen houten schuren.

Een fundament voor uw houten schuren plaatsen

De complete schuur wordt natuurlijk vooraf in de fabriek geproduceerd. Het enige wat vooraf op de bouwplaats gebouwd wordt is een fundament. Deze moet krachtig genoeg zijn om uw nieuwe schuur te dragen. U wilt natuurlijk niet dat uw schuur over een paar jaar gaat verzakken. Uiteraard geven wij u graag een gedegen advies over het soort fundament dat u kunt aanleggen. De bouw van uw schuur kunt u volledig uithanden geven. Zo verzorgen wij niet alleen uw nieuwe houten schuur, maar ook het fundament om uw schuur op te plaatsen.

Direct een schuur laten bouwen

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er een schuur op maat voor bouwen. U kunt zelfs bij ons terecht als u alleen een overkapping zoekt voor uw haardhout. Van kleine tot grote projecten wij maken voor u een schuur op maat. Op onze website hebben wij verschillende voorbeelden staan met schuren die wij in het verleden gemaakt hebben. Uiteraard kunnen wij het schuurtje voor u bouwen en op locatie leveren. Als u het project te klein vind om door ons te laten bouwen dan kunnen wij ook alleen de onderdelen leveren. U kunt bijvoorbeeld een haardhout schuur prima zelf in elkaar zetten. U kunt zo flink op de kosten besparen en toch een mooie schuur op maat laten maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden via de website van Houtbouwland.