Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen worden vaak geplaatst als een verlengstuk van een woning. Het is daarom belangrijk dat uw terrasoverkapping wel moet aansluiten bij uw woning. Houtbouwland werkt op basis van prefab dit wil zeggen dat alles in de fabriek gemaakt wordt. Toch worden alle terrasoverkappingen gewoon op maat van uw woning gemaakt. Uw woning en overkapping vormen zo samen één geheel. Op onze website hebben wij een overzicht gemaakt van terrasoverkappingen uit het verleden. U heeft zo een beeld van de mogelijkheden ondanks dat wij uw overkapping volledig op maat van uw woning maken.

Houten terrasoverkapping plaatsen bij uw woning

U kunt uw woning als het ware verlengen met een houten terrasoverkapping. U kunt zo bijvoorbeeld uw woonkamer verlengen richting de tuin. Dankzij de overkapping kunt u langer buiten blijven zitten en genieten in de openlucht. Sommige overkappingen kunnen eventueel ook aan de zijkanten afgesloten worden. U kunt zo tijdens het frisse voorjaar al buiten gaan zitten. Vooral als er een hoop ramen in uw overkapping zitten loopt de temperatuur al snel op. U hoort wel vaker dat achter het raam het lekker aangenaam is. Met een terrasoverkapping heeft u toch het idee dat u buiten zit ondanks dat u achter een raam zit.

Een vrijstaande houten terrasoverkapping

Soms wordt er niet voor gekozen voor een terrasoverkapping aan huis, maar op een mooi plekje in uw achtertuin. Een vrijstaande terrasoverkapping is helemaal de trend van de afgelopen jaren. Onder de overkapping wordt meestal een luxe loungeset en buitenkeuken neergezet. U kunt zo het hele jaar door genieten van uw eigen loungeruimte in de tuin. Vooral een echte klassieke overkapping met robuuste houten palen is een favoriet. Naast alle voorbeelden op onze website kunt u natuurlijk ook uw overkapping op maat laten maken. Wij zorgen voor een unieke bouwtekening van uw eigen overkapping. De tekening wordt helemaal aan de hand van uw eigen wensen gemaakt. U heeft zo echt een unieke overkapping in uw eigen achtertuin.

Terrasoverkapping op uw woning laten aansluiten

Soms wilt u gewoon dat uw terrasoverkapping exact aansluit op uw huidige woning. Met de hulp van foto’s kunnen wij een exemplaar op maat maken die in dezelfde stijl gebouwd wordt als uw woning. Zelfs aan de kleinste details wordt nog gedacht. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van maatwerk? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is aan de hand van foto’s van uw woning. Uiteraard kunnen wij ook iets compleet nieuws voor u ontwerpen om te laten aansluiten op uw woning. Een terrasoverkapping op maat kan natuurlijk bevestigd worden aan uw woning of gewoon vrijstaand in uw eigen achtertuin. Wij laten u graag alle opties zien en gaan vervolgens aan de slag om er iets moois van te maken. Tijdens de bouw nemen wij echt alles voor u uithanden zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt.

Terrasoverkapping bouwen
Klassieke terrasoverkapping