Tuinkantoor bouwen

Als uw bedrijf uit zijn voegen groeit of als u graag vanuit huis wilt werken dan is het extra prettig als u hiervoor uw eigen plekje heeft. Vooral als u huisvader bent en overdag de kinderen gillend in het rond rennen. Het is dan fijn als u gewoon een plekje heeft waar u uzelf kunt terugtrekken om rustig uw werk af te maken. Helaas heeft lang niet iedereen de ruimte om een kantoor te bouwen. Een tuinkantoor bouwen kan een slimme oplossing zijn. Het maakt niet uit hoeveel ruimte u eigenlijk in uw tuin heeft. Wij kunnen een compleet ontwerp op maat van uw tuin maken. Uiteraard kunnen wij u zelfs adviseren over de aanvraag van een vergunning voor een houten tuinkantoor. In de meeste situaties heeft u niet eens een vergunning nodig om uw eigen tuinkantoor te bouwen. Mocht u toch een vergunning nodig hebben dan helpen wij u uiteraard bij deze aanvraag.

Houten tuinkantoor kopen

Voordat u een tuinkantoor gaat bouwen moet u er natuurlijk eerst één kopen. Houtbouwland heeft verschillende oplossingen voor in uw eigen tuin. U kunt een standaard ontwerp kopen of echt een compleet ontwerp op maat. Eventueel komen wij zelfs langs op uw eigen locatie. Zo kunt u bijvoorbeeld een tuinkantoor ontwerpen in exact dezelfde stijl als uw woning. U heeft zo echt één geheel met uw woning. Uiteraard is er echt van alles mogelijk bij het ontwerpen van uw houten tuinkantoor.

In de fabriek uw houten tuinkantoor bouwen

Houtbouwland werkt op basis van prefab dit wil zeggen dat uw complete houten tuinkantoor in de fabriek gebouwd wordt. Hierdoor kunnen wij veel sneller uw wensen vormgeven en al snel bij u langskomen om uw tuinkantoor te plaatsen. De wandpanelen van uw tuinkantoor worden volledig in de fabriek gerealiseerd en binnen een kort tijdbestek komen wij bij u langs om het kantoor te plaatsen. U bent dus geen weken bezig met verbouwen en de overlast is gering voor de buren. Het enige wat voorbereid hoeft te worden is een fundament. Dit kunnen wij al snel voor u regelen. Aan de hand van ons advies knutselen wij al snel uw eigen houten tuinkantoor in elkaar.

Houten tuinkantoor met uitstekende isolatie

Enige minpuntje van hout is vaak de isolatie. U wilt natuurlijk gewoon lekker aangenaam kunnen werken in uw tuinkantoor. Zowel in de zomer als wintermaanden is een goede isolatie van belang. Vanuit de fabriek uit worden alle wandpanelen al voorzien van isolatie. In de winter blijft dankzij deze isolatie de temperatuur van uw tuinkantoor standaard op 22 graden. In de zomer is het gewoon lekker aangenaam in uw eigen houten tuinkantoor.

Sleutelklaar opleveren

Uw houten tuinkantoor wordt door Houtbouwland volledig sleutelklaar opgeleverd. Dit betekent dat ook de afwerking volledig voor onze rekening is. De wanden worden aan de binnenzijde afgewerkt met gips en gestukt. Daarnaast is er nog van alles mogelijk om uw kantoor perfect af te werken met uiteindelijk een prachtig eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor een advies over het eindresultaat van uw nieuwe tuinkantoor.