Tuinkantoren

Bij het nieuwe werken gaan we steeds vaker vanuit huis werken. Het kan natuurlijk ook dat u graag een eigen bedrijf vanuit huis wilt beginnen. Het huren van een kantoorpand is niet goedkoop en u heeft de kosten van uw eigen kantoor bouwen zo terugverdient. U heeft alleen wel de ruimte nodig om een kantoor aan huis te bouwen. Tuinkantoren zijn de ideale oplossing om een bedrijf aan huis te beginnen zonder veel ruimte in beslag te nemen. Wij kunnen u helpen om een tuinkantoor aan huis te bouwen. Geheel op maat van uw wensen! Neem gerust contact met ons op als u een eigen tuinkantoor wil bouwen.

Begeleiding bij het bouwen van tuinkantoren

Wij helpen u graag met de realisatie van uw eigen tuinkantoor op uw eigen stukje grond. De optimale begeleiding is hier natuurlijk van belang. Wij kunnen u helpen vanaf de eerste schets tot de vergunningsaanvraag en het sleutelklaar opleveren van uw tuinkantoor. Dankzij de huidige technologie is het helemaal niet lastig om uw eigen kantoor aan huis te beginnen. U hoeft zo niet meer dagelijks fysiek aanwezig te zijn in uw eigen kantoor. Ideaal als u uzelf even wil terugtrekken om wat werk voor elkaar te krijgen. Werken aan de keukentafel is meestal verre van ideaal. Uw productiviteit neemt al snel af. Gelukkig hoeft dit niet als u een eigen afgesloten werkplek aan huis krijgt. U kunt uzelf zo helemaal afsluiten van alles om uw heen en lekker aan de slag gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast heeft uw tuinkantoor ook een aparte entree wat weer handig is als u klanten verwacht. In diverse gemeentes mag een tuinkantoor ook nog eens vergunningsvrij gebouwd worden. Als u toch een vergunning nodig heeft dan helpen wij u hierbij graag.

Houten tuinkantoren bouwen

Als u kiest voor tuinkantoren dan wilt u natuurlijk wel graag dat deze past bij de uitstraling van uw tuin of huis. Op onze website hebben wij een aantal voorbeelden staan. Misschien staat hier al iets tussen waarvan u zegt dit is het helemaal. Het kan natuurlijk ook dat er nog niks tussenstaat dat echt past bij uw woning. U kunt er dan voor kiezen om een houten tuinkantoor op maat te maken. Wij zorgen ervoor dat er een schets op maat komt van uw tuinkantoor. Aan de hand van uw wensen maken wij een mooie schets. Op basis van deze schets kunnen wij uw nieuwe tuinkantoor bouwen. U heeft zo echt een mooi totaalplaatje in uw eigen woning.

Aangenaam werken in tuinkantoren

Ondanks dat het buiten is wilt u wel aangenaam kunnen werken en dus ook in de wintermaanden. Vanuit de fabriek worden de wanden bijvoorbeeld al voorzien van isolatie. Daarnaast wordt er ter plaatsen elektra aangesloten en zorgen we ervoor dat uw tuinkantoor verwarmt wordt. Vanwege de meest optimale isolatie blijft het standaard rond de 22 graden in uw eigen tuinkantoor. Tijdens de zomermaanden blijft uw kantoor lekker koel en aangenaam. U kunt zo zorgeloos werken zonder dat u een airco of andere maatregelen nodig heeft. Uw nieuwe tuinkantoor wordt helemaal sleutelklaar opgeleverd. U hoeft alleen nog maar te besluiten wat voor een inrichting uw nieuwe kantoor krijgt!

Tuinkantoor bouwen