Houten veranda’s

In Nederland zit het weer lang niet altijd mee. Het is soms net te koud om in de tuin te gaan zitten. Veranda’s zijn ideaal om uw woning te verlengen en zo te zorgen voor een extra woonruimte in uw eigen achtertuin. Soms kan het in Nederland flink gaan regenen terwijl de temperatuur prima is. Met een veranda zorgt u voor een beschutte plek waar u toch nog van uw eigen tuin kunt genieten. Wij fabriceren alles zelf waardoor wij de veranda’s compleet op maat kunnen maken. Op onze website hebben wij al foto’s van verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Maak een veranda vast aan uw huidige woning

U kunt een veranda aanbouwen als verlengstuk van uw woning. U kunt bijvoorbeeld de veranda vastmaken aan uw woonkamer. U kunt zo rechtstreeks van uw woonkamer de tuin inlopen en genieten van de achtertuin. U kunt een veranda zelfs helemaal laten afsluiten en er ramen in maken. U hoeft zo niet in de openlucht te zitten met uw eigen veranda. Het voordeel van een overdekte veranda is dat u al snel in de tuin kunt zitten. U hoeft dus niet te wachten tot de zomermaanden om te genieten van uw eigen achtertuin.

Een vrijstaande veranda bouwen

Tegenwoordig is het super trendy om een vrijstaande veranda te bouwen. Het is voor een hoop mensen een veel voorkomende wens. Toch zien mensen het uiteindelijk niet zo zitten omdat het zoveel werk en tijd kost. U kunt gerust een vrijstaande veranda laten uitbesteden aan een professioneel bouwbedrijf. Wij kunnen u helpen om de veranda op maat van uw woning te bouwen in uw eigen achtertuin. Wij kunnen een vrijstaande veranda bouwen die compleet in de stijl van uw huidige woning past. Of juist een veranda met een uitstraling die past bij uw achtertuin. Vandaag de dag is vooral de veranda gemaakt uit massief hout een echte trendsetter. Deze klassieker blijft een favoriet voor in de achtertuin.

Een veranda op maat bouwen

Naast de afbeeldingen die wij op de website hebben staan zijn er misschien specifieke wensen. U wilt misschien een veranda op maat bouwen die exact past bij uw eigen woning. Gelukkig kunt u bij ons terecht om een veranda compleet op maat te laten bouwen. Wij helpen u graag om maatwerk te leveren en wij kunnen zelfs een complete schets voor u maken. U heeft zo een duidelijk beeld van uw nieuwe veranda voordat deze gebouwd wordt in uw eigen achtertuin.

Een houten veranda kopen

Op basis van de ontwerpen op onze website kunt u direct bij ons een houten veranda kopen. De kans is natuurlijk groot dat er al iets leuks voor u tussen zit. Een veranda die u eventueel direct wil laten plaatsen. Houtbouwland helpt u graag om maatwerk te leveren of een veranda uit ons standaard assortiment. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien tijdens een persoonlijk gesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een keuze maken voor uw eigen houten veranda.